SERUM 8®

Når vi skal ta inn nye produkter på Konnerudklinikken ber vi alltid om å få produktinformasjon med ingrediens liste. Det som betyr noe for oss er hvilke aktive ingredienser produktet har, hvilken form det kommer i og hvilke andre "fyllstoff" som brukes. 

Vårt mål er at kundene våre skal oppnå god hudhelse - og de produktene vi anbefaler skal gi kundene en opplevelse av at det virker og at de ser en forandring. Vårt siste tilskudd i produkthyllene er Serum8® - og vi er så stolte over å være eneste klinikk i Norge som kan tilby dette til kundene våre! 

Serum8® er et komplett hudpleiesystem utviklet av Dr. Niels Bukh. Det består av et serum, moisturizer, cleanser, dermaroller, dermacleaner og en silkebag alt kan oppbevares i. Grunnen til at vi valgt å ta inn dette fantastiske kittet er tre grunner:

1. Serumet inneholder KUN 3 aktive ingredienser - og ingenting annet. Enda bedre er at disse tre aktive ingrediensene har dokumentert effekt. 

2. Dermaroller har nålelengde på 0.5 mm som skiller den ut fra andre dermarollere på markedet. 

3. Den kommer med en egen rollercleaner slik at en reduserer fare for infeksjoner. Dette komplette hudpleie systemet holder i 3 måneder, og det er ingen fare for at noen av nålene skal knekkes i løpet av denne perioden.

Det kan behandle:

-linjer/rynker

-akne

-arr

-store porer

-solskader

-strekkmerker

 

Lyst til å vite mer? Book tid til gratis konsultasjon hos oss! :)

 

"EAT YOUR WATER"Alle har hørt at en bør drikke 8 glass vann om dagen for å ikke bli dehydrert. 

Men vi sier som Dr. Murad: "Eat Your Water". 

Når vi spiser mat som inneholder mye vann så vil vannet absorberes saktere i kroppen. Og dette betyr at vannet befinner seg i kroppen lengre enn om vi drikker det - og da kan vi også dra nytte av det over lengre tid. 

En agurk er et godt eksempel på dette. Fordi agurk består av 96% vann, får en i seg masse væske når en spiser agurk. Men ikke bare det - en får også i seg vitaminer, mineraler og fiber som kan være helseforbedrende! Ved å spise vannet ditt fyller du på med alt kroppen trenger for at den skal være sunn og sterk. 

Spiser du frukt og grønnsaker flere ganger om dagen så sørger du for at kroppen holder seg hydrert over lengre tid - og dette gjelder også for huden din ✨

 

HUSK Å PUST!Det stresset som er en del av hverdagen vår er direkte knyttet til dehydrering av cellene våre. 

Stress utløser kortisol - et hormon som skader den cellulære membranen som videre går utover cellenes evne til  å holde på vann.

Slå tilbake mot effektene dette har på hud og helse ved å ta deg et par dype åndedrag, finn tid til litt yoga og ro ned tankene. På denne måten oppnår du en glødende, fuktet hud innenifra. 

 


 

VELKOMMENKonnerudklinikken er en klinikk der vi fokuserer på hele deg og ikke bare huden din! Vi tror nemlig vi må ha en 360 graders tilnærming til god hudhelse! 

Hver eneste dag utsettes huden vår for uv-stråler, forurensing, blått lys fra digitale enheter og ikke minst mye stress. Alt dette gjør at det dannes frie radikaler i systemene våres - og frie radikaler bryter ned friske celler. Spesielt utsatt er proteinene i huden som danner kollagen og elastin fibre - de som sikrer god spenst og fasthet i huden vår. Når disse brytes ned kan det vise seg som tidlige aldringstegn. 

Heldigvis har vi kunnskap og gode produkter vi kan anbefale og dele med dere slik at vi kan beskytte huden og kroppen vår best mulig mot ytre påkjenninger og stress. 

Håper dere vil ha nytte av å følge oss og veien vår videre 💕

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits