HVA HAR DU MED I TOALETTMAPPEN DIN?

En av de største utfordringene mine er å moderere meg med toalettsaker når jeg skal ut og reise. Jeg pakker gjerne alt for enhver "hudkrise" og vil helst ha med meg en krem til alle utfordringer. Men denne sommeren skal jeg være flinkere til å pakke lettere. Så hva skal toalettmappen min inneholde?

• Renseprodukt

Jeg pleier alltid å ha med meg min favoritt rens, men renseproduktet er en av de tingene du kan sløyfe. Du kan alltids få tak i en rens, og det er ingen fare å variere.

• Dagkrem

Min favoritt når jeg skal til varmere strøk er Environmental C Day Moisture SPF 30. Den sørger for god fuktbalanse i huden og inneholder masse antioksidanter og høy SPF som gir optimal beskyttelse mot solen.

• Reparerende krem

Solen er en sterk påkjenning for huden, og derfor har jeg alltid med en reparerende krem i toalettmappen. Elixir Ultradefense Repair Gel er min favoritt som roer ned stresset hud, gjenoppretter fuktbalansen og reparerer solskader. Den bruker jeg som aftersun og nattkrem og også på insektbitt (hvis de skulle oppstå).

• Solfaktor til kropp og ansikt

Ingen solferie uten solfaktor. Denne sommeren har jeg lagt min elsk på solproduktene fra Rudolph Care. De er økologiske, inneholder naturlige, aktive ingredienser og beskytter mot både UVA og UVB stråler. Her finnes det kremer til kropp og ansikt, med varierende grad av faktor, og de har til og med en egen solserie til barn. De har også en egen solstift som er super praktisk til ekstra utsatte områder - og til leppene mine. Så slipper jeg munnsår forårsaket av solen.

• Serum

Jeg har alltid med meg et serum som både kan gi fuktighet og hjelpe til med og holde pigmenteringene borte. Ceactil Everyday Serum fra Elixir er en stor favoritt fordi den inneholder hyaloronsyre og C-vitamin. Men denne sommeren skal jeg ha med Acai Anti-aging Facial Oil fra Rudolph Care, som er konsentrert Acai olje og vitamin E. Den er proppfull av antioksidanter og essensielle fettsyrer som pleier og styrker huden. Denne bruker jeg under solfaktor til ansiktet, for ekstra beskyttelse, og som nattkrem.

Serum som inneholder A-vitamin/retinol og parfymestoffer blir liggende igjen hjemme. Slik unngår du pigmenteringer på solferien.

• Fuktighetsspray

Det er ingen hemmelighet at Beauty Elixir fra Caudalie er med meg overalt - og den blir også med på ferien til varmere strøk. Den redder meg og huden min på flyet, på stranden, for å fiksere makeupen og når som helst jeg trenger en oppkvikker. Jeg bare elsker den!

Og mer enn det blir det ikke på denne ferien. Så får vi se om det var nok til å dekke alle eventualiteter som kan oppstå.

GOD FERIE!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits