SOMMERENS SKJØNNHETSTIPS

De aller fleste av oss merker av huden vår trenger litt andre skjønnhetsrutiner nå på sommeren. Her er våre anbefalinger.

• Vis mer hud

Pass på at du har gode hudpleierutiner så du kan vise fram mer sunn, frisk glødende hud uten alt for tung sminke. Dropp øyenskygge og dekkende foundation og la fokuset være på huden. Og ikke glem å beskytte huden med SPF slik at du unngår solbrent, flassende hud.

• Selvbruner kickstarter brunfargen

Ta noen dråper med "A Hint Of Summer" fra Rudolph Care og bland med din favorittkrem og du vil oppnå en gradvis gyllen glød. Disse dråpene gjør også at brunfargen holder deg gyllen brun lenge etter ferien er over.

• Bruk primer

Føler du at sminken renner litt utover på varme sommerkvelder hvor du vil se litt fin ut? Primer vil være løsningen på dette. Primer under foundation og øyenskygge gjør at sminken sitter utover hele dagen, selv utover de sene sommerkvelder.

• Sommerens Must Have

På sommerdager er det tid for å bytte ut dekkende foundation med lettere BB kremer - eller Hydrafluid WATER Serum Foundation. En lett foundation som inneholder masse funktighet og sørger for en frisk glød hele dagen.

• Voks bikinilinjen

Vi anbefaler å vokse istedenfor å bruke høvel på sommeren. Så slipper du inngrodde hår og røde nupper OG hårene holder seg borte myyyyye lengre!

• Vippeløft eller extensions

På sommeren er det så deilig å slippe og tenke på mascara. Derfor anbefaler vi Vippeløft der du får lengde, og løft til dine naturlige vipper, eller extensions, som gir lange, tette flørtende vipper. Uansett våkner du fiks ferdig - klar for alt dagen har å by på.

GOD SOMMER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits