OPPSKRIFTEN PÅ EN BRA HUD

Du trodde kanskje genetikk var det avgjørende for hudens utseende? Joda, gode gener tar deg langt, men det er likevel slik at din behandling av huden og hva det utsettes for er veldig avgjørende. Derfor gir vi deg 5 tips til en strålende hud innenifra.

• STUMP RØYKEN

Røyk tapper huden for næring og sirkulasjonen reduseres slik at det utvikles raskere rynker rundt øynene og munnen. I tillegg bryter røyken ned kollagen og elastin som fører til en slappere hud.

• IKKE OVERDRIV PEELINGEN

Å peele/skrubbe huden er viktig! Likevel bør du vite at om du overdriver kan det medføre en skadet hud i ubalanse. Det er også viktig med riktige peeling produkter til din hudtype. Spør din hudterapeut hva som anbefales akkurat din hudtilstand - og ikke minst - hvor ofte..

• FJERN MAKEUP

Sminken må fjernes hver kveld. Ellers kan rester av makeup føre til tilstoppede porer, sorte prikker og kviser. Forurensing som blir liggende igjen på huden vil irritere og danne frie radikaler som raskt bryter ned hudstrukturen.

• BRUK SPF

Ja, jeg sier det igjen, SPF er så viktig for en sunn hud i balanse. UV-lyset bryter ned kollagenet i huden som fører til pigmenteringer, små linjer, dype rynker og i verste fall kan det føre til hudkreft. Bruk litt tid på å finne ditt favoritt produkt med SPF slik at du bruker det daglig. Det er mye enklere å forebygge enn å reparere.

• STRESS NED

Din livsstil gjenspeiles i huden. Mye stress og lite søvn gir deg grå og livløs hud og mørke ringer under øynene. Lær deg å slappe av og husk at skjønnhetssøvnen ikke er undervurdert.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits