HVA DU TRENGER TIL FLYTUREN

Å fly er en påkjenning for huden, da det tørker ut huden. Men vi har et par tips til hvordan du kan gjøre flyturen bedre for huden din.

Pass på at huden er godt fuktet før du legger ut på tur. Vi kan spesielt anbefale Hydro-Dynamic Quenching Essence som hjelper huden til å absorbere og holde på fuktigheten. Bruk dette serumet under dagkremen din - gjerne som en kur på sommerhalvåret.

I reisevesken din tar du med en herlig fuktspray så du kan pøse på med fukt mens du sitter på flyet. Beauty Elixir er og blir en favoritt hos alle som prøver den, fordi den gir fukt, jevner ut hudoverflaten og du kan bruke den som en primer og også til å fiksere makeup. Denne vil du bare ikke være foruten på turen din.

Når du er vel framme anbefaler vi deg at du gir huden din litt ekstra pleie. Skrubb huden din før du legger på en god detoxmaske og øyemaske.

Instant detox Mask absorberer toxiner, virker poresammentrekkende og den jevner ut hudtonen.

Eye lift firming treatment reduserer fine linjer og rynker rundt øyepartiet, gjør poser under øynene mindre og gir masse fuktighet til det sensitive øyepartiet.

Med disse godbitene i kofferten ligger alt til rette for en super fin og fuktet tur 😅

God ferie!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits