SUNT SOLVETT ☀

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder dødelighet av føflekk kreft!

Selv om vi vet hvordan vi enkelt kan forebygge føflekk kreft, er dette likevel en av de kreftformene som øker aller mest i Norge. Hvorfor? Når vi vet at 90% av tilfellene med hudkreft har en sammenheng med UV-stråler som hovedsakelig kommer fra sol og solarium. Og vi også vet hvor enkelt vi kan beskytte oss mot solens skadelige stråler - hvorfor gjør vi det ikke?

Jeg elsker solen! Elsker våren og sommeren, med lengre og varmere dager. I vinterhalvåret lengter jeg etter sol og sommer, og når sommeren endelig er her har jeg lyst til å være mest mulig ute. Og sånn bør det være... Vi KAN og BØR nyte sol og varme, men vi BØR og SKAL også helst beskytte oss med høy nok faktor når vi er ute.

Visste du at intens soling i korte perioder, som i helger og ferier, kan være skadelig? Får man for mye UV stråler på huden påvirkes pigmentcellene, og energien i strålene kan skade DNAet i hudcellene. Derfor er sunt solvett så viktig for oss her i nord. Og du blir like brun av å bruke solfaktor. Det tar kanskje litt lenger tid, men det er så mye bedre for huden din 😍

~ Alvors-hilsen fra Eirun ~

2 kommentarer

Charlotte

22.05.2017 kl.10:00

Takk for påminnelsen om å bruke solkrem :)

konnerudklinikken

22.05.2017 kl.13:17

Charlotte: så bra vi fikk minnet deg på det :)

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits