SOM Å KOMME HJEM ❤

Levere i barnehage, hente i barnehage. Finne på sunne middager som alle vil spise. Handle inn til middag, lage middag. Kjøre til trening, hente fra trening. Trene selv. Prestere på jobben, yte maks i hjemmet. Rydde, vaske, holde orden. Noen som kjenner seg igjen?

Vi har egentlig ikke tid til å være akkurat der vi er - vi skulle, burde gjort en hel liste med andre ting. Og for mange av oss fører alle disse lange listene våres med "ting vi må gjøre" til indre uro og stress. Jeg vet med meg selv at den følelsen når alt inni meg går på høygir ikke er særlig god. Jeg kjenner meg sliten, får lite overskudd og hos meg vises det alltid i huden med kviseutbrudd.

Derfor overbeviste jeg meg selv om å gjøre en såkalt "Slow Flow" på yoga matta i går. Der alle bevegelsene er som om kroppen beveger seg gjennom honning. Og det er når jeg har minst lyst til å gire ned at jeg virkelig trenger det! Hele tiden gjentok jeg for meg selv: det er ingen andre steder du skal være enn akkurat her og nå. Om og om igjen. Og det var ikke før jeg lå i Savasana (der en ligger strak ut på matta og bare puster) at jeg kjente kroppen hadde begynt å roe seg ned. Jeg var tilstede igjen!

Dette er magien med Yoga!! Det er akkurat som å komme hjem i sin egen kropp.. der plutselig alt er sortert og ordnet og du bare kan være i kroppen og i hvert eneste øyeblikk med full tilstedeværelse ❤

Derfor anbefaler vi at du tar deg tid til deg selv, ruller ut matta og kommer hjem!

~ Eirun ~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits