ANSIKTSBEHANDLING - MANGE FORDELER DU KANSKJE IKKE HAR TENKT OVER ✨

Å legge seg i en oppvarmet seng, i et rom med dempet belysning, rolig musikk og tente lys. Å ligge helt rolig mens noen pleier huden med lette, bevisste berøringer. Det kan ha flere fordeler enn du kanskje tror.

Ansiktsbehandlinger med rens, eksfoliering, massasje og masketerapi gir ikke bare utvendig pleie. Vi tror også det gir bedre hudhelse innenfra ut! Hvordan?

Fordi vi gir deg et pusterom - et sted du kan ligge helt rolig og ikke gjøre noe annet enn å ligge der. Vi lever et liv der multitasking og stress er en del av hverdagen. Der vi sjelden tar oss et pusterom til å bare være, til å bare ligge stille. Men fordelene ved å stresse ned med sånne små pauser er mange - og ikke minst er det bra for huden din!

Fordi vi berører deg og huden din. Massasje av ansikt er ikke bare deilig, det er også veldig bra for å øke blodsirkulasjonen og styrke huden din innenfra. Huden blir faktisk stimulert til å øke kollagenproduksjonen når den blir utsatt for trykk. Ikke minst vil massasje lindre stress!

Så ikke glem å Book deg inn til en ansiktsbehandling på Konnerudklinikken - vi kan garantere hudhelsebringende effekter innenfra og ut 💕

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits