AKNE

De aller fleste av oss har opplevd å ha noen kviser. Men noen av oss blir hardere rammet enn andre, og det kan gå hardt utover selvtilliten til de det gjelder. Det er mange som kommer til oss med akne-problematikk som har slitt i mange år. Og vi håper dette innlegget kan hjelpe noen av dere til å oppsøke hjelp litt tidligere!

Akne er vår "hjertesak" på Konnerudklinikken. Eier av klinikken har selv vært veldig plaget med kviser i ungdomstida og voksenakne i senere alder. Hun har desperat forsøkt å lese seg til hva hun skal gjøre og brukt masse unødvendige penger på produkter som ikke har hatt noen effekt, og kanskje heller gjort det verre. Det var ikke før hun tok videreutdanning i kosmetisk dermatologi at hun skjønte hva hun hadde gjort feil.

Det er mange årsaker til hvorfor en får akne. Som ungdom må en forvente å ha en periode med kviser, ettersom hormonene løpet litt løpsk, men også her kan noen bli hardt plaget. Og det er absolutt hjelp å få - uansett hva som er årsaken bak. Men det er så viktig å raskt oppsøke noen som er gode på akne problematikk før det utarter seg og kan bli til dype aknearr.

Det er mange som kommer til klinikken, som sliter og sliter med kviseutbrudd, og som har kjøpt kremer på apotek eller fra nettet som skal hjelpe. Det de ikke vet er at kremer mot akne problematikk kan gjøre vondt verre - dette fordi disse produktene er lagd for å tørke ut huden, mens MANGE får kviseutbrudd FORDI huden er dehydrert og uttørket. Når en da bruker aktive produkter med syrer som tørker ut enda mer, så vil huden respondere med å produsere enda mer talg - og da får vi en overproduksjon av talg, en hud i ubalanse og en ond sirkel er i gang. I slike tilfeller ber vi kundene vår slutte med de de bruker og starter med å innføre produkter som fukter huden. Vi er veldig for bruk av aktive produkter som inneholder både Glykolsyre og Salisylsyre, men disse må innføres gradvis når fuktbalansen er stabilisert.

Hormonell ubalanse, stress, trening, matvarer, mye tid foran tekniske duppeditter er også kjente årsaker til at en får kviseutbrudd. Uansett årsak anbefaler vi dere en gratis konsultasjon hos noen som er dyktige på akneprodblematikk - for å få de beste rådene slik at en oppnår en hud i balanse.

Det er det vi jobber for her på Konnerudklinikken!

Og du - en kropp i balanse gir en hud i balanse og derfor må vi ha et helhetlig og inkluderende syn på god hudhelse.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits