"INTERNAL LANGUAGE OF MOVEMENT"

Yoga er mer enn bevegelse. Det er så mye mer enn meditasjon. Men ved å praktisere yoga kan en oppnå ro og stillhet innover gjennom ulike yoga bevegelser.

Ved å gjøre yoga regelmessig vil du oppnå bedre fokus og bedre kontakt med deg selv. Og for oss er yoga en fantastisk måte å håndtere stress. Mens en fokuserer på å utføre yoga positurer og hvordan vi skal bruke pusten underveis, senkes blodtrykket og skuldrene i takt og vi retter fokuset innover samtidig som omverdenen stenges ute.

Det kulturelle stresset vi omgir oss med i det daglige har flere negative effekter på kropp, sinn og ikke minst huden. Huden er det største organet vi har og hvordan kroppen fungerer inni oss vil vises på huden. Derfor kan indre stress medføre for tidlig aldring av huden, en hud som mangler friskhet og glød, eller en hud med inflammasjoner som kviser og rødhet. Derfor tror vi på inkluderende helse på Konnerudklinikken - der vi ikke bare behandler huden utenfra, men også innenifra.

Eier av Konnerudklinikken er også yoga instruktør. Derfor er vi i gang med planleggingen av ukentlige yoga økter på Konnerud, der det i første omgang blir 1 gang i uken i totalt 6 uker. Det blir ca en times økt der vi tar for oss grunnleggende yoga posisjoner. Det er åpent for alle nivåer - der vi vil modifisere øvelsene om det blir nødvendig. Vi henter inspirasjon fra Iyengar og Ashtanga yoga, med holding av ulike posisjoner og vinyasa mellom de ulike posisjonene.

Vi HÅPER du har lyst til å være med og kjenne de gode virkningene av yoga!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits