DET ALDRENDE BLÅE LYSET

Hver dag utsettes huden for miljøskader i form av forurensing, sol og fra det blå lyset fra våre elektroniske duppeditter.

Blått lys er rundt oss hele tiden. Solen sender ut blått lys og det gjør også elektroniske enheter som lap-toper, flatskjermer, tablets og smart telefoner. Solen sender riktig nok ut mer blått lys enn våre elektroniske duppeditter, men tiden vi tilbringer foran elektroniske dingser gjør at vi utsettes for mye blått lys.

Blått lys har korte bølgelengder og høy energi og penetrerer dermed dypere ned i huden enn UVA og UVB stråler. Det påvirker huden på flere måter - og alle er negative. Dette medfører en hud som viser aldringstegn tidligere, inkludert hyperpigmenteringer, fine linjer og lite glød.

Løsningen? Produkter som inneholder mye antioksidanter som beskytter huden mot dannelsen av frie radikaler. Ta kontakt med oss på Konnerudklinikken så hjelper vi deg med å finne de riktige til ditt behov. Og du? Påsken kan være en god tid til å logge av de elektroniske dingsene og logge på livet 💛

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits