VIS OSS HUDEN DIN

Dermatologer og kosmetiske sykepleiere er flinke til å bruke apparater og behandlingsteknikker for å korrigere ujevnheter på hudoverflaten. Men er vi flinke til å se hele mennesket?

Huden er kroppens største organ og er det synlige speilbildet av hvordan kroppens helse er. Derfor mener vi på Konnerudklinikken at å ta vare på kroppen bør være en del av det å ta vare på huden.

Det finnes ingen quick-fix, eller laserstråle - det finnes ikke en spesiell peeling eller ingrediens som kan forandre hudens funksjoner. Å reversere aldringstegn OG gjøre huden mer vital krever at vi behandler den innenifra og utenpå. Det som virker er et inkluderende behandlingsprogram som kan behandle alle grunnene til disse forandringene. Vi ønsker å reparere bindevevs strukturene i huden slik at en oppnår en elastisk og spenstig hud. Samtidig ønsker vi å forbedre cellenes maskineri slik at de kan produsere friske, nye celler.

Derfor tror vi på et inkluderende hudpleieprogram. Og med det mener vi et program med

✔behandlinger og produkter som kan behandle de synlige aldringstegn i huden utenfra

✔næring som vil gi huden det den trenger for å oppnå en sunn væskebalanse, stimulerer til ny cellevekst og reparere de vitale strukturene i huden innenfra

✔en livsstil som kan redusere de negative påvirkningene i form av stress og negative tanker.

På Konnerudklinikken ønsker vi å se hele deg gjennom huden din 💛

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

konnerudklinikken

konnerudklinikken

2, Drammen

Total hudhelse ved å se hele mennesket gjennom huden

Kategorier

Arkiv

hits